Mobirise Mobirise v4.4.0

WhatsApp Auto Reply 

 Whatsapp Autoreply

CLOSE SALES SECARA AUTOMATIK DENGAN WHATSAPP AUTOREPLY.

“Walaupun sedang tidur, sibuk bekerja, asyik melancong, menjaga anak, namun mesej wasup tetap dijawap dan close sales secara auto”

Seperti orang lain yang melakukan  bisnes online, masa saya banyak dihabiskan dengan melakukan aktiviti promosi menggunakan media facebook dan whatsapp digunakan sebagai tools untuk closed sales.

Pada mulanya, saya ingatkan buat bisnes online ini akan memberikan saya banyak masa dan wang. Malangnya semakin banyak masa saya diambil siang malam, tak kira waktu kerja dan bukan kerja. Malaupun happy ada sales masuk tapi agak merimaskan sebab terpaksa melayan handphone walaupun ketika itu banyak kerja dipejabat perlu diuruskan segera.

Ini menyebabkan saya mengurangkan aktiviti promosi. Bila aktiviti promosi dikurangkan, timbul masalah baru sales pun jadi kurang. Ini menyebabkan saya mencari alternatif lain dan mujurlah saya temui cara bagaimana nak menjadikan whatsapp autoreply bagi tujuan closed sales.

Dulu tanpa Whatsapp Autoreply

  1. Masa banyak digunakan untuk lihat handphone sahaja
  2. Jualan tidak banyak sebab mana mungkin dapat menjawab semua mesej sekaligus
  3. Terpaksa menjawab mesej dimana sahaja, kalau tak sales = ZERO

Dengan Whatsapp Autoreply

  1. Close sales bisnes saya dapat lakukan secara auto
  2. Hanya perlu setting di handphone sekali sahaja untuk guna
  3. Semua persoalan bakal pelanggan terjawab secara auto
  4. Kerja dan masa tidur tidak terganggu

Bagaimana Whatsapp Autoreply ini berfungsi

  1. Anda cuma perlu instal apps yang saya gunakan dan baca panduan yang saya berikan
  2. Selepas itu, anda perlu intergrasi whatsapp dengan apps yang perlu anda gunakan
  3. Lepas itu anda set keyword pada apps
  4. Masukkan mesej anda
  5. Promo – itu sahaja 

Nak tengok macam mana whatsapp autoreply berfungsi?

Cuba klik link wasap autoreply bawah ni.

wasap.my/601159512431/sifooaffiliate

 

MACAM MANA OK TAK SOFTWARE NI? 

Daftar sebagai agen affiliate VIP kami sekarang. Hanya RM50 untuk langganan setahun. Anda bukan saja dapat sistem Whatsapp Autoreply ini tapi juga dapat menjana pendapatan sampingan. Bantu kami promosikan sistem ini, kami akan bayar komisen RM20 untuk setiap jualan. 

Ada satu lagi komisen khas untuk ahli Affiliate VIP. Komisen RM1 x 20 level

Pelan SifooAffiliate.com ini belum pernah ada yang guna. Setiap pendaftaran ahli seterusnya akan disusun secara automatik di bawah ahli sebelumnya. Jangan terkejut kalau anda terima komisen walaupun belum berjaya menaja sesiapa. Ini komisen khas untuk ahli Affiliate VIP.

Daftar SEGERA!!

daftar

 

 

 

Web Statistik

Total member
2009
Total Visitor
663777

Sponsor Info

Nama : Mat Noor Bin Aberon (matnooraberon)
Phone : 60192530243
Email : matnooraberon@gmail.com

Ahli Terkini


 Abd razak Abdullah :: Fri,15,Nov,2019

 Fazdriel Arham Ibrahim :: Tue,12,Nov,2019

 Brahim Bin Awang Anak :: Sat,09,Nov,2019

 Mustaufik bin Ibrahim :: Sat,09,Nov,2019

 Abd Halim bin Misran :: Sat,09,Nov,2019

 Syafizan Othman :: Sat,09,Nov,2019

 Ahmad Fedaeez bin md kamal :: Sat,09,Nov,2019

 Pupatie muniandy :: Sat,09,Nov,2019

 kqGziojA :: Sat,09,Nov,2019

 AJwTpvlu :: Sat,09,Nov,2019

 Mohd Farid Bin Che Omar :: Thu,07,Nov,2019

 Azmi bin Abd Hamid :: Wed,06,Nov,2019

 ABD HAMID OTHMAN :: Wed,06,Nov,2019

 faiuziah binti mohd ali :: Wed,06,Nov,2019

 Engku nurzaman bin Engku muhammad :: Wed,06,Nov,2019

 Hosni bin Othman :: Wed,06,Nov,2019

 Amran Bin Jusoh :: Wed,30,Oct,2019

 Fadzil hurdin :: Wed,23,Oct,2019

 RAJA NURUL AIDA BT RAJA KAMAL SHAH :: Thu,17,Oct,2019

 Rafidah :: Wed,09,Oct,2019