Mobirise Mobirise v4.4.0

WhatsApp Auto Reply 

 Whatsapp Autoreply

CLOSE SALES SECARA AUTOMATIK DENGAN WHATSAPP AUTOREPLY.

“Walaupun sedang tidur, sibuk bekerja, asyik melancong, menjaga anak, namun mesej wasup tetap dijawap dan close sales secara auto”

Seperti orang lain yang melakukan  bisnes online, masa saya banyak dihabiskan dengan melakukan aktiviti promosi menggunakan media facebook dan whatsapp digunakan sebagai tools untuk closed sales.

Pada mulanya, saya ingatkan buat bisnes online ini akan memberikan saya banyak masa dan wang. Malangnya semakin banyak masa saya diambil siang malam, tak kira waktu kerja dan bukan kerja. Malaupun happy ada sales masuk tapi agak merimaskan sebab terpaksa melayan handphone walaupun ketika itu banyak kerja dipejabat perlu diuruskan segera.

Ini menyebabkan saya mengurangkan aktiviti promosi. Bila aktiviti promosi dikurangkan, timbul masalah baru sales pun jadi kurang. Ini menyebabkan saya mencari alternatif lain dan mujurlah saya temui cara bagaimana nak menjadikan whatsapp autoreply bagi tujuan closed sales.

Dulu tanpa Whatsapp Autoreply

  1. Masa banyak digunakan untuk lihat handphone sahaja
  2. Jualan tidak banyak sebab mana mungkin dapat menjawab semua mesej sekaligus
  3. Terpaksa menjawab mesej dimana sahaja, kalau tak sales = ZERO

Dengan Whatsapp Autoreply

  1. Close sales bisnes saya dapat lakukan secara auto
  2. Hanya perlu setting di handphone sekali sahaja untuk guna
  3. Semua persoalan bakal pelanggan terjawab secara auto
  4. Kerja dan masa tidur tidak terganggu

Bagaimana Whatsapp Autoreply ini berfungsi

  1. Anda cuma perlu instal apps yang saya gunakan dan baca panduan yang saya berikan
  2. Selepas itu, anda perlu intergrasi whatsapp dengan apps yang perlu anda gunakan
  3. Lepas itu anda set keyword pada apps
  4. Masukkan mesej anda
  5. Promo – itu sahaja 

Nak tengok macam mana whatsapp autoreply berfungsi?

Cuba klik link wasap autoreply bawah ni.

wasap.my/601159512431/sifooaffiliate

 

MACAM MANA OK TAK SOFTWARE NI? 

Daftar sebagai agen affiliate VIP kami sekarang. Hanya RM50 untuk langganan setahun. Anda bukan saja dapat sistem Whatsapp Autoreply ini tapi juga dapat menjana pendapatan sampingan. Bantu kami promosikan sistem ini, kami akan bayar komisen RM20 untuk setiap jualan. 

Ada satu lagi komisen khas untuk ahli Affiliate VIP. Komisen RM1 x 20 level

Pelan SifooAffiliate.com ini belum pernah ada yang guna. Setiap pendaftaran ahli seterusnya akan disusun secara automatik di bawah ahli sebelumnya. Jangan terkejut kalau anda terima komisen walaupun belum berjaya menaja sesiapa. Ini komisen khas untuk ahli Affiliate VIP.

Daftar SEGERA!!

daftar

 

 

 

Web Statistik

Total member
1930
Total Visitor
645929

Sponsor Info

Nama : Khalijah bt omar (aidaje)
Phone : 0196007208
Email : Zunaida2769@gmail.com

Ahli Terkini


 Rabiatuladawiah :: Sun,15,Sep,2019

 FreddyReggy :: Fri,06,Sep,2019

 Dylesia David :: Mon,02,Sep,2019

 Asrye moidi :: Sun,01,Sep,2019

 Sebastian Desmond Gideon :: Sun,01,Sep,2019

 Hairuddin Bin Md Basri :: Sun,01,Sep,2019

 Norhafis :: Mon,26,Aug,2019

 Shahbadul b Ishak :: Sun,25,Aug,2019

 Muhammad Ikhwan :: Sun,25,Aug,2019

 munirah muhamad :: Fri,09,Aug,2019

 LynAzali :: Tue,06,Aug,2019

 MUHAMMAD RIDZWAN BIN ABDULLAH :: Wed,24,Jul,2019

 ISMAIL MD SAID :: Thu,18,Jul,2019

 Ahmad nasaruddin :: Sun,14,Jul,2019

 wichit tooi :: Fri,12,Jul,2019

 Azmi Zailani :: Thu,11,Jul,2019

 Mohd Rizal Bin Ramli :: Mon,08,Jul,2019

 Siti Nurhayati Dollah :: Mon,08,Jul,2019

 sabhi alif berahim :: Mon,08,Jul,2019

 muhammad izhar bin ibrahim :: Wed,26,Jun,2019