Mobirise Mobirise v4.4.0

WhatsApp Auto Reply 

 Whatsapp Autoreply

CLOSE SALES SECARA AUTOMATIK DENGAN WHATSAPP AUTOREPLY.

“Walaupun sedang tidur, sibuk bekerja, asyik melancong, menjaga anak, namun mesej wasup tetap dijawap dan close sales secara auto”

Seperti orang lain yang melakukan  bisnes online, masa saya banyak dihabiskan dengan melakukan aktiviti promosi menggunakan media facebook dan whatsapp digunakan sebagai tools untuk closed sales.

Pada mulanya, saya ingatkan buat bisnes online ini akan memberikan saya banyak masa dan wang. Malangnya semakin banyak masa saya diambil siang malam, tak kira waktu kerja dan bukan kerja. Malaupun happy ada sales masuk tapi agak merimaskan sebab terpaksa melayan handphone walaupun ketika itu banyak kerja dipejabat perlu diuruskan segera.

Ini menyebabkan saya mengurangkan aktiviti promosi. Bila aktiviti promosi dikurangkan, timbul masalah baru sales pun jadi kurang. Ini menyebabkan saya mencari alternatif lain dan mujurlah saya temui cara bagaimana nak menjadikan whatsapp autoreply bagi tujuan closed sales.

Dulu tanpa Whatsapp Autoreply

  1. Masa banyak digunakan untuk lihat handphone sahaja
  2. Jualan tidak banyak sebab mana mungkin dapat menjawab semua mesej sekaligus
  3. Terpaksa menjawab mesej dimana sahaja, kalau tak sales = ZERO

Dengan Whatsapp Autoreply

  1. Close sales bisnes saya dapat lakukan secara auto
  2. Hanya perlu setting di handphone sekali sahaja untuk guna
  3. Semua persoalan bakal pelanggan terjawab secara auto
  4. Kerja dan masa tidur tidak terganggu

Bagaimana Whatsapp Autoreply ini berfungsi

  1. Anda cuma perlu instal apps yang saya gunakan dan baca panduan yang saya berikan
  2. Selepas itu, anda perlu intergrasi whatsapp dengan apps yang perlu anda gunakan
  3. Lepas itu anda set keyword pada apps
  4. Masukkan mesej anda
  5. Promo – itu sahaja 

Nak tengok macam mana whatsapp autoreply berfungsi?

Cuba klik link wasap autoreply bawah ni.

wasap.my/601159512431/sifooaffiliate

 

MACAM MANA OK TAK SOFTWARE NI? 

Daftar sebagai agen affiliate VIP kami sekarang. Hanya RM50 untuk langganan setahun. Anda bukan saja dapat sistem Whatsapp Autoreply ini tapi juga dapat menjana pendapatan sampingan. Bantu kami promosikan sistem ini, kami akan bayar komisen RM20 untuk setiap jualan. 

Ada satu lagi komisen khas untuk ahli Affiliate VIP. Komisen RM1 x 20 level

Pelan SifooAffiliate.com ini belum pernah ada yang guna. Setiap pendaftaran ahli seterusnya akan disusun secara automatik di bawah ahli sebelumnya. Jangan terkejut kalau anda terima komisen walaupun belum berjaya menaja sesiapa. Ini komisen khas untuk ahli Affiliate VIP.

Daftar SEGERA!!

daftar

 

 

 

Web Statistik

Total member
1933
Total Visitor
606181

Sponsor Info

Nama : Seripah (JoinJer)
Phone : 0162124579
Email : Seripah714@gmail.com

Ahli Terkini


 Nur Ariffudin Bin Aziz :: Thu,23,May,2019

 Nurul shazlin azween binti anuar :: Wed,22,May,2019

 Nurul shazlin azween binti anuar :: Wed,22,May,2019

 Shahrulnizam bin Mohamed :: Tue,21,May,2019

 joletta salim :: Mon,20,May,2019

 jievenny elvy lukas :: Mon,20,May,2019

 Norazman bin Ahmad :: Mon,20,May,2019

 Muhammad Nabil Bin Roshdi :: Mon,20,May,2019

 Muhammad Ridzwan Che Hassan :: Sun,19,May,2019

 Rozali Che Pin :: Sat,18,May,2019

 Muhammad irfan bin ikhwan :: Fri,17,May,2019

 Izzat hakimi bin azaman :: Thu,16,May,2019

 MOHAMAD HISHAM BIN ISHAK :: Wed,15,May,2019

 Mohamad nur afzan fahmi bin deraman :: Tue,14,May,2019

 Zafry bin Ahmad :: Tue,14,May,2019

 zool fadli :: Tue,14,May,2019

 Zurifah bte Zakariah :: Tue,14,May,2019

 Abdul Sukor bin Nordin :: Tue,14,May,2019

 Ong tiam hock :: Mon,13,May,2019

 Abdul Rashid Ab Rahman :: Mon,13,May,2019